Grorud med to “Deadline day”-signeringer

345
Tobias Collet. Bilde: Grorud IL.

Grorud har forsterket laget med to signeringer på “Deadline day”. Tobias Collet og Elias Skogvoll er klare for Oslo-klubben.

Tobias Collet kommer fra Arendal som han har signert for etter 2020-sesongen. For Jerv og KFUM har backen spilt over seksti kamper (tre mål, tre målgivende) i OBOS-ligaen. 23-åringen returnerer til Oslo uten å ha spilt en eneste kamp for Arendal.

– Tobias er en solid signering med den erfaringen vi trenger. Han er en veldig dedikert og profesjonell spiller som vil passe godt inn i spillergruppa, sier Groruds sportssjef Jon Ole Reinhardsen til klubbens hjemmeside.

Les også: Sarpsborg-kant på lån til Jerv

- Annonse -

Arendals assistenttrener Børge Fjerde forteller at Collet har hatt et ønske om å flytte tilbake til Oslo ettersom han begynner å studere til høsten.

– Tobias har vært en fantastisk bidragsyter både på treningsfeltet og i garderoben. Han har holdt seg skadefri og har vist alle kvalitetene vi forventet at han ville by på. Derfor er det naturligvis trist å måtte gi slipp på ham nå, men når Tobias nå har kommet inn på studier han har ønsket seg og må flytte til Oslo, så gleder vi oss med ham når han nå kan ta et steg opp og spille i OBOS-ligaen i år, sier assistenttrener Bjørge Fedje.

I tillegg til Collet, er også Elias Skogvoll klar for Grorud. 25-åringen lånes fra Odd fram til 1. august. Han har så langt spilt tre kamper i Eliteserien for Odd og tolv kamper i OBOS-ligaen for Tromsdalen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -