Bekreftet: Publikumshelten er tilbake i Lyn 1896

316
Anwar Pellegrino forlenger med Lyn Toppfotball for 2018-sesongen. Foto: lyn1896.no

Torsdag kveld kom bekreftelsen på at Anwar Pellegrino er tilbake i Lyn 1896 FK.


Etter at lagansvarlig for Lyn 1896 FK for noen uker siden kom med nyheten at spilleren ville komme til å bli ny Lyn-spiller. La klubben ut en melding på sine hjemmesider som bekrefter dette.

LES:  Erfarer: Skal være enig om en overgang til LYN

Spilleren som lenge har trent med klubben, skal nå ikle seg rødt, hvitt og blått de neste to årene. Spilleren vil være tilgjengelig for helgens kamp, men om han blir innlemmet i spillertroppen er opp til hovedtreneren Bent Ingen Johnsen.

LES: Junkeren sesongåpnet med 8-2 seier borte mot Rana

I løpet av sitt tidligere opphold i klubben ble det med 18 kamper og to mål på neste to sesonger. Før han forsvant videre til 2. divisjon og Bærum. Nå skal han igjen være med på»å forsøke å bringe klubben oppover i seriesystemet i norsk fotball.

- Annonse -

Hvordan er følelsen å være tilbake i Lyn-drakten?

– Det kjennes alltid riktig ut å ta på seg Lyn-drakta. Får følelsen av å være hjemme igjen. 

Hvordan målsetning har du for den kommende perioden i Lyn?

– Det er ikke noe å legge skjul på at man har som mål om å rykke opp. Så hvis jeg kan være med å bidra til det så har jeg nådd mitt mål.

Hvordan målsetning har du for den kommende perioden i Lyn?LES: Blåmann tapte seriepremieren 3-1 borte for Stakkevollan 2

Publikumsfavoritt

Pellegrino kom til Lyn fra Strømsgodset tilbake i 2017 og ble raskt en publikumsfavoritt blant de fleste på den gangen på Bislett Stadion. På sine 50 kamper i Lyn-drakt har han scoret 29 mål og mange lekre assist.

Første inntrykket etter å ha signert for klubben?

– Veldig godt inntrykk etter å ha signert! Deilig å være en del av noe igjen. Garderobefølelsen og fellesskapet er det man har savna utenom fotball, sier han til fotballnerd.no. 

LES: Glimt-spiller mister hele sesongen

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -