Erfarer: Skal være enig om en overgang for Pellegrino

1479
Anwar Pellegrino forlenger med Lyn Toppfotball for 2018-sesongen. Foto: lyn1896.no

Anwar Pellegrino (26) ser ut til å være på vei til Lyn 1896 FK. Klubbene skal være enig om en overgang, og spilleren skal være lysten på spill for Osloklubben.


26-åringen som har vært koblet til klubber som Lillestrøm, Sotra FK og Follo FK. Nå tyder imidlertid det meste på at hans neste klubb blir Lyn 1896 FK. Bærum SK skal ha gått med på en overgang for spilleren. Lillebroren til den mer kjente Amahl Pellegrino som også har en fortid i Bærumsklubben, men som senere ble solgt til Damac fotballklubb i Saudi-arabia.

Detaljer som personlige betingelser gjenstår før overgangen er i boks. Så langt har det ikke lykkes i å komme i kontakt med hverken klubbledelsen i Lyn og heller ikke hans agent Atta Aneke for en kommentar rundt saken.

Tidligere denne uken kunne flere medier avsløre at spilleren fortiden befinner seg på et treningsopphold i Osloklubben. En overgang skal etter det vi forstår kunne bli annonsert iløpet av kort tid.

Spilleren som tidligere har vært innom Skiold, SBK United, Strømsgodset TF (ungdomsfotball), Strømsgodset TF 3/2, LynToppf, Bærum 2 og Bærum SK.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -