Bekreftet: Nordeide klar for Lyn 1896 FK

167
Pengene strømmer inn etter etableringen av 50+1-modellen i Lyn 1896 fotball. Foto: Rune Krem/ Flickr

Oslo-klubben har forhandlet med spilleren om en kontrakt med Lyn 1896 FK. For fem dager siden bekreftet klubben signaturen.

Det opplyste klubben på sin instagram-konto.

Etter at vi erfarte at Sander G. Nordeide går fra Nardo til Lyn 1896 FK. Har klubben bare for noen dager siden bekreftet våre synspunkter. Etter det lagansvarlig skribent erfarer har Lyn 1896 FK kommet til enighet.

LES: Erfarer: Skal være enig om en overgang for Pellegrino

Spilt toppfotball

Nordeide er midtstopper og har tidligere spilt for Ullern og Stabæk, før han dro til Trondheim og studier samt spill for Nardo. Midtstopperen har skrevet under på en treårskontrakt med Oslo-klubben. Det var lenge vært spekulert i at han kunne velge Rosenborg som sin neste stoppested.

LES: Strømmen-keeper har signert proffkontrakt og lånes ut til Norsk Tipping-klubb

- Annonse -

Lyn 1896 FK har virkelig vært på hugget de siste ukene. Signeringen er et bud om at klubben virkelig mener alvor kommende sesong. Etter hva undertegnede forstår skal det være snakk om en gratis overgang til Oslos beste vestkant.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -