Kvello klar for serierivalen

191
Lyn henter forsterkning.

Kasper Kvello (24) håper å få fart på karrieren i Ready Toppftoball – etter overgangen fra Lyn 1896.


Kvello med fortid i både Årvoll og Lyn 1896 FK. Han ble allerede som 17-åring og ble av mange spådd en lysende fremtid i klubben. Etter at klubben og spilleren ble enig om å terminere kontrakten hans. Nå er han klar for serierivalen Ready toppfotball.

Det opplyser Norges fotballforbund på sine nettsider.

Men nå håper han på ny start i ny klubb. I Ready vil han få en nøkkelrolle i klubben, og kjenner allerede flere av tidligere Lyn-spillere. Og den tidligere Eliteserie-storscoreren Torstein Helstad.

Klubben har leitet etter 


Han besitter egenskaper som A-lagets hovedtrener lenge har sett etter over flere år. Nå vil han få sin mulighet til å overbevise at Lyn har bommet fullstendig med overgangen vekk fra klubben. Midtbanespilleren er utrolig treningsvillig og møter opp på alt som er, han kommuniserer meget bra på banen og løper til dommeren blåser.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -