Gode nyheter for 3. divisjon og 2. divisjon kvinner

144
Lyn 1896 FK med storseier før cupoopgjøret mot Vålerenga på Bislett.

Norske myndigheter har gitt klarsignal for åpning av spill på tvers av regionene.

På onsdagens pressekonferansen hadde regjeringen gode nyheter for fotballen. Fra og med mandag 2. august offentligjorde dem nye tiltak for gjenåpning av trinn fire, som vil bli utsatt i ytterligere to uker.

Åpning på tvers av regionene

Nå kan barn og unge delta på idretts- og kulturarrangementer, slik som kamper og stevner, på tvers av regioner og kretser. Nå blir det samme mulig også for voksne. Det betyr at klubbene i 3. divisjon for menn og 2. divisjon for kvinner kan starte. Gjenåpning av trinn tre i åpningen ble iverksatt 20. juni, men da med geografiske begrensninger.

LES: Slik er reglene for fotballoverganger i breddefotballen

– Dette er nok en gledelig nyhet for idretten, og den siste milepælen for å utøve normal idrettsaktivitet for våre utøvere. Fortsatt gjenstår lettelser i publikumsrestriksjoner ved gjennomføring av idrettsarrangement. Dette går uansett riktig vei, og vi gleder oss til høsten med mye idrettsaktivitet og idrettsglede for både store og små over hele landet, sier idrettspresident Berit Kjøll i en uttalelse ifølge NTB

– Det er likevel viktig å understreke at pandemien ikke er over. Utsettelsen av trinn fire i regjeringens gjenåpningsplan er en viktig påminnelse for oss alle hvor viktig det er at vi må fortsette å slutte om og følge smittevernreglene. Idretten vil fortsette å følge den ansvarlige linjen og innrette seg etter de til enhver tid gjeldende smittevernreglene, tilføyer hun.

- Annonse -

LES: Seriestarten for Lyn 1896 FK kan bli utsatt

Oppstart som planlagt

Etter dagens pressekonferanse fra regjeringen betyr lettelser for Norsk Tipping-ligaen og 2. divisjon kvinner kan starte som normalt neste helg. Det vil også bli gjennomført som planlagt også for kretsseriene på lavere nivåer.

– Vi er glade for å endelig komme i gang med resterende del av voksenfotballen. Nå ser vi frem til oppstart andre helg i august, sier Alf Hansen i NFF.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -