Seriestarten for Lyn 1896 FK kan bli utsatt

60
Lyn henter forsterkning.

3.divisjon i Norge kan bli utsatt og seriestarten som var planlagt i august, om ikke det kommer ytterligere lettelser for fotballen.

Klubben håper selvsagt på en løsning rundt denne nyheten. Myndighetene kom med nyheten om oppstart og ytterligere gjenåpning for breddeidretten. Det ga også rom for at de ikke valgte flere lettelser for breddefotballen i Norge.

Det har ført til at seriestarten for Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) ser ut til å bli utsatt i en til to uker, om ikke spillere og lagene for dra ut av eget fylke/delstat.


– Akkurat sånn det er nå hadde det ikke blitt noen seriestart på oss, da vi jo ikke får lov til å dra ut fra Oslo. Uten lettelser blir vi den eneste serien i landet som ikke får lov til å spille, og etter halvannet år hadde jeg ikke blitt overrasket, men jeg både håper og tror dette ordner seg i løpet av juli slik at vi også får lov til å komme i gang, sier Lyn-trener Bent Inge Johnsen til Dagsavisen.

De fleste klubbene har kommet tilbake på treningsfeltet, og fortsetter oppkjøringen som normalt. Selv håper klubbene på at de kan starte seriespillet som normalt, og at det ikke vil bli utsatt ytterligere for spillere, trenere og klubber.

Ettersom treningskampene ikke vil bli spilt utenfor kommunegrensene kan klubbene fortsette som normalt uten at det kan få konsekvenser for det som ligger lengre frem i tid.

– Så lenge vi har fått lov til å komme i gang med ordentlige treninger, og får spilt noen treningskamper og gjennomført cupkampen mot Vålerenga, skal vi være godt forberedt inn mot seriestart. Vi har fastsatt treningskamper hver helg nå fremover, og vil prøve å erstatte kampen mot Gjelleråsen som vi nå ikke får lov til å spille mot likevel, sier Lyn-treneren til avisen


Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -