Sesongoppkjøring i gang for Lyn 1896 FK

127
Pengene strømmer inn etter etableringen av 50+1-modellen i Lyn 1896 fotball. Foto: Rune Krem/ Flickr

I går startet oppkjøringen for Lyn 1896 FK – og om en måned er det seriestart for laget hjemme mot Årdal på Kringsjå kunstgress.

Lyn 1896 FK startet mandag med oppkjøringen til seriestarten 8. august. Samtlige spillere var på plass når A-laget startet treningen. Blant annet var det en del engasjerte spillere som virkelig ønsket å finne formen mot seriestarten og ikke minst cupkampen mot Vålerenga 25. juli. 

Follo FK flyttet til søndag

Fremover mot seriestarten vil det gå slag i slag mot seriestarten 8. august. Forøvrig er treningskampen som skulle funnet sted lørdag 10. juli blitt forflyttet til søndag 11. juli. Spillerne har etter de tok ferie trent individuelt, med et treningsopplegg gitt fra trenerteamet til Lyn 1896 FK. 

Seriestarten mot Årdal om den ikke skulle bli utsatt.Etter en samtale med daglig leder i Lyn 1896 FK (Bjørn Gahn Jønsberg). Her bekrefter han at det ikke vil bli mange treningskamper inn mot seriestarten. 

- Annonse -

Ikke trent på ett år

Spillerne trener som normalt, og trenger en del timer i banken inn mot treningskampene, cupkampen mot Vålerenga, og seriestarten mot Årdal på hjemmebane. Som alle vet har ikke klubben fått spille eller trent de foregående årene, grunnet Covid-19 som inntok Norge. Det betyr at først nå er klubben for alvoret i gang med sesongforberedelsene. 

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -