Slik forklarer daglig leder i Lyn fotball jakten på en sportslig leder

620
Tor Ole Skullerud (bildet) blir sportsjef i Lyn 1896 FK. Foto: Kjetil Ree/Wikimedia Commons

Jakten på ny sportslig leder i Lyn fotball blir ikke et tema i år.  Tor Ole Skullerud ut året. 


Fredag kom nyheten om at Lyn 1896 FK visstnok skulle jakte en ny sportslig leder. Men den stillingen vil foreløpig ikke bli ansatt. Klubben har ikke valgt å starte prosessen ettersom Tor Ole Skullerud er med ut året som sportslig leder for klubben.

Samtidig ser klubben for seg et lengre liv med Tor Ole Skullerud, som sportslig leder for klubben i fremtiden. Og at det ikke haster med å ansette en annen kandidat i den stillingen. 

– Foreløpig ansetter vi ingen i den stillingen. Den er besatt av Tor Ole ut året og vi snakker og har alltid snakket om et lengre liv sammen, Lyn og Tor Ole Skullerud, sier daglig leder i Lyn 1896 FK i en E-post til fotballnerd.no. 

Videre skriver han at klubben ønsker å ta steg for steg, og denne sesongen er først prioritet. 

– Vi får ta steg for steg og denne sesongen først før vi ser hva fremtiden bringer, avslutter han i en E-post-melding.

Klubben anser Tor Ole Skullerud som rett mann for jobben til videre utvikling av Lyn 1896 FK som fotballklubb. Tor Ole Skullerud begynte i jobben som sportslig leder i starten av Juli-måned og er fornøyd med utviklingen han og klubben har kommet på.


Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -