Gir seg som fotballspiller i Lyn 1896 FK

135
Pengene strømmer inn etter etableringen av 50+1-modellen i Lyn 1896 fotball. Foto: Rune Krem/ Flickr

En av klubbens beste spiller Rasmus Gjemmestad (22) har lagt fotballskoene på hylla.

Det var først LFM som omtalte saken først. Angrepspilleren har etter flere skadeavbrekk over flere perioder valgt å takke for seg. Onsdag 7.juli kom nyheten om at Rasmus Gjemmestad legger opp som fotballspiller.

Små skader

Gjemmestad har lenge slit med diverse småskader, og valget var veldig enkelt etter flere runder med seg selv. Valget havnet på en karrierestopp. Rasmussen var sett på som en av de beste spillerne i Lyn 1896 FK. Selv om han gir seg bare som 22-åring har han fremdeles sine interesser i klubben.

Ble hentet fra Strømsgodset TF 2

I løpet av sin karriere i Lyn 1896 FK fikk han 33 kamper og scoret fem mål for klubben. Før han ankom Lyn spilte han for Strømsgodset TF 2 her fikk han 44 kamper, her noterte han seg for 20 scoringer tilbake i 2017. Han startet sin fotballkarriere Liungen tilbake i 2011. Han fikk også to sesonger for B-laget til Strømsgodset i 2013.

Utvilsomt en savn

Nå som han har valgt å legge skoene på hylla. Vil det utvilsomt ble et dypt savn for Lyn 1896 FK. Med hans evne til å dra av en mann, samt ballteknikk og evnen til å dra av en mann, så vil han bli et savn for klubben som satser på opprykk til PostNord-ligaen ved neste sesong.

Det har ikke lykkes i å komme i kontakt med Rasmus Gjemmestad for et intervju. Etter han annonserte at han legger skoene på hylla. 

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -