Daland: -Veldig glad det gikk i orden

100
Jesper Daland er klar for Cercle Brügge. Foto; Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Jesper Daland er klar for Cercle Brügge.

–Jeg var veldig glad da dette gikk i orden. Det er et positivt steg for karrieren min. Det er en klubb som jeg har hatt god kontakt med i lang tid og som jeg har hatt en fin dialog med, sier Jesper på telefon fra Belgia til Starts nettsider.

Han fortsetter:

–De liker å bruke unge spillere, og jeg tror dette kan være et godt steg for meg nå. Det er en stor liga som er veldig konkurransedyktig, så jeg tror dette blir veldig bra, sier Daland.

- Annonse -

Han forteller at det er trist å forlate IK Start.

-Det er vemodig å forlate Start. Det er en klubb jeg bryr meg veldig mye om og som har gitt meg mye. Det er hjembyen min, så det er ikke lett å takke farvel til den fine gjengen som er der nå. Vi får heller håpe at jeg får muligheten til å spille i Start-drakten en gang i fremtiden, sier Jesper Daland.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -