Bærum slo Fram Larvik i treningskamp

231
Bilde fra kampen mellom Bærum og Levanger i 2020. Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

(Bærum – Fram Larvik 1-0) Bærum gikk seirende ut av treningskampen mellom PostNord-klubbene.

Nicolay Grimstad ble hjemmelagets matchvinner. Etter en corner scoret midtstopperen kampens eneste mål fra kort hold tre minutter før pausen.

I en sjansefattig kamp kom to av kampens største muligheter i løpet av de første fem minuttene, en av dem for hvert lag. I det følgende hadde Fram ballen mest, mens Bærum lå godt organisert og prøvde å utnytte overgangsmuligheter.

Heller ikke etter ledermålet og hvilen endret kampbildet seg stort. Fram styrte spillet, mens Bærum fortsatt var ute etter kontringer. Akkurat som i de første 45 minuttene ble det lite å gjøre for keeperne, og kampen endte med en knepen hjemmeseier.