Bærums kaptein todelt etter lagets andre målløse poengdeling på rad

235

Bærum har åpnet sesongen med to målløse uavgjort. Lars Ivar Slemdal er fornøyd med å ha holdt nullen to kamper på rad, men mener laget skaper for lite for å vinne.

Etter 0-0 i sesongåpningen mot Nesodden, endte også årets første hjemmekamp mot Levanger med en målløs poengdeling for Bærum. Sett under ett var kampen jevn, og begge lag hadde muligheten til å ta alle tre poeng.

Lars Ivar Slemdal mener kampen var en typisk andredivisjonskamp.

– Det var en tett og jevn kamp. Det ble litt sjanser, mye dueller og en typisk andredivisjonskamp med lite finspill. Alt i alt er vi fornøyd med å holde nullen, men skulle gjerne hatt med oss tre poeng, sier Bærums kaptein.

- Annonse -

Bærum hadde overtaket i førsteomgangen og åpnet også best i andreomgangen. Etter hvert tok imidlertid Levanger styringen. I løpet av kampens siste ti minutter skapte gjestene flere store sjanser, uten at det ble mål.

Les også: Målløs poengdeling mellom Bærum og Levanger

– Vi var kanskje noe heldige der, men sånn er fotballen og, det er lov å ha litt flaks. Vi var veldig gode i førsteomgang og kunne fort fått en scoring der, mener Slemdal.

Forsvarssjefen er naturlig nok fornøyd med å ikke ha sluppet inn baklengsmål. Samtidig mener han at laget må bli farligere i den andre enden av banen for å kunne ta trepoengere.

– Som forsvarsspiller er jeg fornøyd med at vi holder nullen to ganger, men jeg skulle gjerne hatt tre poeng, og vi skaper for lite til å få med oss tre poeng. Det er en uke til neste kamp, vi får prøve igjen da, avslutter 28-åringen.

Bærum spiller sin neste kamp lørdag 25. juli borte mot Asker.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -