Målløs poengdeling mellom Bærum og Levanger

254

(Bærum – Levanger 0-0) Til tross for flere store muligheter ble det ingen scoringer på Sandvika stadion.

Bærum hadde et overtak i førsteomgangen, særlig i begynnelsen og slutten av omgangen. Hjemmelaget prøvde å utnytte rommet bak Levangers vingbacker.

Dette lyktes nesten da Daniel Berg fikk ballen i bakrommet og lobbet forbi lengste hjørne etter tjue minutter. Fem minutter senere reddet Elias Hadaya kantspillerens frispark. På tampen av omgangen satte Alexander Rønning-Olsen ballen over mål etter en presis 45-graders pasning av Jan Aubert.

Levanger på sin side plasserte vingbackene høyt i banen under oppbyggingsspillet. Gjestene prøvde å sette opp vingbackene, særlig gjennom diagonalballer. Først og fremst Simen Hagbø på venstre side fikk en del baller høyt i banen.

Ut ifra en slik situasjon oppstod førsteomgangens største mulighet. Etter en diagonalball slo Hagbø et innlegg mot bakerste stolpe. Innlegget nådde Adrian Teigen som bommet på mål fra kort hold.

Levanger nærmest seier mot slutten

Bærum fortsatte å styre kampen i begynnelsen av andreomgangen. Tidvis etablerte vertene spillet et godt stykke i Levangers halvdel, uten at det gav avkastning. Kristoffer Sørensen var nærmest å score for hjemmelaget da han sendte ballen over tverrliggeren etter en overgang.

Levanger kom seg bedre inn i kampen jo lengre omgangen varte og var nærmest seieren mot slutten av kampen. Etter at en ballgevinst høyt i banen førte til en stor sjanse for Sander Aalvik Lille-Løvø og en god redning av Sondre Midtgarden tidlig i omgangen, var keeperen på nytt våken da et frispark havnet på hodet til Jo Sondre Aas fem minutter før slutt.

To minutter senere dukket Teigen opp alene med Midtgarden. Akkurat som i førsteomgangen satte han ballen utenfor fra meget god posisjon. På overtid måtte Midtgarden på nytt gripe inn og reddet mot Simen Olafsen.

Til tross for mulighetene endte kampen uten scoringer. Bærum har dermed åpnet sesongen med to målløse poengdelinger. I likhet med Bærum har også Levanger to poeng etter to kamper.