Fredrikstad-spiller på lån til PostNord-klubb

233
Bilde fra kampen mellom Bærum og Levanger i 2020. Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Fredrikstad og Levanger har blitt enige om et utlån av Alexander Zoulakis. Låneavtalen varer i utgangspunktet ut sesongen.

Låneavtalen inngår i den nasjonale utlånsordningen for unge spillere. Dermed kan overgangen finne sted utenfor overgangsvinduet, og Zoulakis kan hentes tilbake på kort varsel.

Zoulakis tilbrakte sin første sesong på førstelaget i fjor. 21-åringen spilte til sammen tolv seriekamper for Fredrikstad i PostNord-ligaen, og scoret ett mål.

Denne sesongen hadde midtbanespilleren ikke fått den samme spilletiden i OBOS-ligaen. Utlånet skal gi Zoulakis muligheten til å få matchpraksis.

- Annonse -

Les også: Oppsummering OBOS-ligaen: Fredrikstad-oppturen fortsetter

– Alexander er en spiller vi har tro på kan bli en meget god spiller for FFK i fremtiden, da må vi også investere i han slik situasjonen er nå med tett kampprogram på a-laget og uten rekruttfotball. Dette gjør vi for Alexander sin utvikling, hadde vi kun tenkt kortsiktig på laget, så hadde vi valgt å ha han her. I Levanger må han ut av komforten hjemme og klare seg på egenhånd, sier Fredrikstads daglige leder Joacim Heier til klubbens hjemmeside, og utdyper:

– Han får en god treningshverdag og mulighet for mye spill i Postnord-ligaen som starter i juni. Skulle vi behøve det, eller situasjonen til Alexander i Levanger tilsi det, så kan vi hente han tilbake, men det optimale er at han er i Levanger i 2021 og kommer tilbake klar for å ta en plass i laget i 2022.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -