Fredrikstad låner Stabæk-spiller

303

Fredrikstad låner Stabæk-spilleren Jesper Isaksen. Utlånsavtalen varer ut juli.

Utlånsavtalen er en del av den nasjonale utlånsordningen for unge spillere som gjør det mulig å låne norske spillere mellom 18 og 22 år utenfor de ordinære overgangsvinduene.

– Perioden etter nedstengingen i april og frem til landslagspausen ble tøff for troppen, og nå er vi i gang med en ny periode med 9 kamper på snaue 6 uker. Vi har hatt litt slitasje på en del spillere, 1. juli drar også Ethan og derfor benytter vi oss av muligheten til å forsterke troppen frem til sommerpausen. Da får vi fordelt belastningen noe mer, kanskje unngå å presse enkeltspillere i situasjoner hvor vi er på grensen og generelt bidra til å holde treningskvaliteten og konkurransesituasjonen oppe. Så blir det spennende å se hva Jesper kan by på. Vi får inn en sulten og ambisiøs unggutt som spiller med energi og aggressivitet, en spiller som kler fotballen vår godt, sier Fredrikstads sportssjef Joacim Heier til klubbens hjemmeside.

Isaksen har til sammen spilt 26 kamper i Eliteserien for Kristiansund og Stabæk. Etter overgangen fra Vestlandet til Bærum i 2020 fikk 21-åringen ni kamper for Stabæk samme sesong. Høsten 2020 tilbrakte han på lån i Jerv, der han fikk 13 kamper i OBOS-ligaen. Så langt i år har midtbanespilleren ikke vært på banen i en offisiell kamp.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -