Stabæk låner Mathis Bolly fra Molde

261
Mathis Bolly. Bilde: Fuguito, Wikimedia.

Molde-spilleren Mathis Bolly lånes til Stabæk. Låneavtalen varer ut sesongen.

Bolly kom til Molde i 2019, et halvt år etter at kontrakten med tyske Greuther Fürth hadde gått ut. Til sammen har han spilt 52 offisielle kamper (seks mål, fire målgivende) for Molde. I år har han imidlertid kun fått 76 minutter på banen, fordelt på åtte kamper i Eliteserien og én i Conference League-kvalifiseringen.

– Jeg tror dette kan bli veldig bra for Mathis. Han trenger kamptrening og spilletid, så nå vi gleder oss til å følge med ham i Stabæk, sier Moldes administrerende direktør Ole Erik Stavrum til klubbens hjemmeside.

Tidligere i karrieren spilte Bolly for Fortuna Düsseldorf og Lillestrøm. 30-åringen har erfaring fra Bundesliga (sju kamper), og har vært på banen 95 ganger i Eliteserien. I tillegg har den hurtige angrepsspilleren spilt fem landskamper for Elfenbenskysten mellom 2013 og 2014, blant dem et innhopp i VM 2014.

- Annonse -

Stabæks sportssjef Torgeir Bjarmann var sportslig administrator i Lillestrøm da Bolly fikk sitt gjennombrudd som profesjonell spiller på tidlig 2010-tallet, og da Bolly ble solgt til Düsseldorf i 2013.

– Mathis er en fin gutt som kommer til å gå godt inn i garderoben. Han er seriøs i treningsarbeidet og har en ekstrem x-faktor. Kjønø (Stabæks hovedtrener, red. anm.) har ønsket enda mer fart og noe raskere i Norge er vanskelig å finne. Mathis har beholdt farta, sier Bjarmann til Stabæks hjemmeside.

Bollys kontrakt med Molde varer ut 2022.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -