Molde-keeper lånes ut til Moss

452

Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Molde låner ut keeperen Mathias Eriksen Ranmark til Moss. Låneavtalen varer ut sesongen.

25-åringen kom i 2017 fra Oppsal til Molde. Han har kun spilt tre offisielle kamper for Moldes førstelag, og har vært på låneopphold i både Mjøndalen og HamKam. Totalt har han spilt sju kamper i Eliteserien og to kamper i OBOS-ligaen.

– Dette blir veldig bra! Mathias trenger å spille kamper, og da falt valget på et utlån til Moss. Dette var riktig for alle parter, så nå gleder vi oss til å følge med på utviklingen hans, sier Moldes administrerende direktør Ole Erik Stavrum til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Ranmark forteller til Moss FKs hjemmeside at han avslo tilbud fra OBOS-klubber, og at han følte seg veldig ønsket i Moss. Sisteskansen ser fram til utfordringene i sin nye klubb.

– Fotball sitter i hodet. Det er ikke alltid så mye som skal til for at det snur. Jeg har sett en del av høydepunktene fra kampene til Moss og har troen på dette, sier sisteskansen, siteres Ranmark.

Etter 13 kamper har Moss kun ti poeng og ligger på ellevteplassen i sin avdeling i PostNord-ligaen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -