ØHIL-målvakt klar for Vålerenga

341

Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Klara Sporsem er klar for Vålerenga. Keeperen kommer gratis fra Øvrevoll/Hosle IL.

23-åringen forlater dermed ØHIL etter fem år i klubben. I denne perioden har Sporsem spilt 68 offisielle kamper for klubbens førstelag. Tidligere var hun aktiv for Gossen, Fortuna Aalesund og Molde.

– Etter fem fine år hos ØHIL føles det veldig riktig å ta steget til Vålerenga nå. Det er jo en drøm som går i oppfyllelse. Utrolig stort, spesielt når det er en av Norges beste klubber. Jeg har blitt tatt godt imot fra første trening og hatt det helt supert. Målet er enkelt og greit å bli så god som jeg kan og på sikt kjempe om en plass i laget, sier Sporsem til Vålerengas hjemmeside.

- Annonse -

Vålerengas keepertrener Ken Eilif Nilsen har allerede kunnet danne seg et bilde av Sporsem, ettersom hun har trent med laget de siste ukene. Han synes nysigneringen ser lovende ut.

– Klara har utvilsomt et stort potensial og fortjener absolutt tid til å vise hva hun er god for. Vi har en sterk keepergruppe her fra før av som jeg tror hun vil lære masse av og passe godt inn i. På sikt må jo målet være å få solgt Klara til utlandet og melde hun på i en landslagsdiskusjon, siteres han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -