Vålerenga-spiller må legge opp

313
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Vålerengas Sigrid Heien Hansen må legge opp grunnet en genetisk muskelsykdom.

25-åringen kom til Vålerenga fra Kolbotn før 2020-sesongen. Hun spilte 14 seriekamper og var på banen i cupfinalen da klubben vant «The Double» i fjor.

– Eg er so stolt over det vi oppnådde ilag. Til tross for at reisa blei kort og det endte med bare en sesong, endte vi opp med to drømmar i oppfyllelse. Eg kjem aldri til å gløyme alt klubben, mine kjære lagvenninner og supportere har gitt meg, eg vil alltid vere evig takknemlig. Tusen takk for meg, siteres Heien Hansen på Vålerengas hjemmeside.

Til tross for at hun må legge opp, blir Heien Hansen i Vålerenga. Klubben kunngjør at 25-åringen blir en del av støtteapparatet og skal fokusere på individuell spilleroppfølging i den nye rollen.

- Annonse -

Vålerengas hovedtrener Jack Majgaard Jensen roser Heien Hansen og er glad for at hun blir i klubben.

– Det er noen spillere og mennesker man kommer til å huske så lenge man lever og Sigrid er en av dem. Som fotballspiller hadde hun spilleforståelse i ypperste klasse og videre en vanvittig arbeidskapasitet og aggressivitet. Hun satte krav til seg selv og de rundt seg, men hadde samtidig en egen evne til å skape tillit og trygghet i garderoben. Hun er kort og godt en spiller det er vanskelig å erstatte, men vi er utrolig glade for at hun fortsetter i en annen rolle i klubben og fortsatt vil være rundt laget. Hun kan virkelig være stolt av hva hun har oppnådd, sier han til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -