Fokus på Torden IL, 6.div. avd. 1, Agder Krets

383

fotballnerd følger forskjellige lag i breddefotballen, og et av lagene finner vi i 6.div i Agder, nemlig Torden IL.

Laget serieåpnet 12.august hjemme på Vågsbygd idrettsplass kunstgressbane, og motstanderlaget var Vindbjart 3. Ifølge fotball.no debuterte hele laget til Torden IL inkl. innbyttere!

8 minutter ut i kampen, scoret hjemmelagets spiller, Kevin Aamodt, Torden ILs første seriemål, mens Sondre Andersen hos bortelaget, utligner når kampuret viser 20 min.

38 minutter er gått, når Viktor Andersen legger på til 2-1 for Torden IL, noe som blir pauseresultatet.

Sondre Andersen blir 2-målsscorer for Vindbjart 3, når han scorer fra straffemerket etter 70 min. Kampen ender 2-2.

Torden IL spiller sin andre seriekamp også hjemme, og mot Tigerberget 2, blir det et 3-4 tap. For Torden IL scorer Viktor Andersen, Jonar Andre Karlsen og innbytter Ludvig Lomeland.

26.august er det duket for Torden ILs første bortekamp, Giv Akt 2 er motstander. Ludvig Lomeland finner nettmaskene rett før pause, og bortelaget er i føringen. 79.min ut i kampen, legger Martin Thorkildsen på til 2-0, og Torden IL vinner sin andre kamp for året på Nyplass stadion.

2.september er det duket for Torden IL mot Just. Kampen ender med et 1-3 tap for hjemmelaget, hvem som scoret Torden ILs mål, er ukjent ifølge fotball.no

Torden ILs seriekamp nr. 5, er bortemøtet mot Søgne 2, på Toyota-banen, 6.september (igår). Allerede etter 2 spilte minutter, finner bortelagets spiller, Jonar Andre Karlsen, nettmaskene, og Torden IL leder 1-0. Så etter 5 minutter, får Torden IL straffespark, og det setter Håkon Klungland i mål, dermed 2-0 til gjestene.

Så våkner hjemmelaget skikkelig til, og i løpet av 20 minutter, har Søgne 2 snudd kampen, og leder 3-2, som blir pauseresultatet.

10 min ut i 2.omgang, utlignet Ole Håland til 3-3, mens Jonar Andre Karlsen blir 2-målsscorer, når han scorer seiersmålet til Torden IL når kampuret viser 65 min.

Etter 5 seriekamper, står Torden IL med 7 poeng og en 4.plass på tabellen i skrivende stund. Neste kamp for Torden IL, er 9.september hjemme mot Gimletroll.