KOMMENTAR: Umenneskelig å snakke om opprykk

229
Lyn - Vålerenga samlet til Oslo-derby. Foto: Grydis.no

Om du skulle tro på et mulig opprykk innen 2026 til Eliteserien for Lyn 1896 FK.


Det er ingen tvil om at Oslo som by fortjener to lag i toppdivisjonen. Lenge har det vært nokså stille mellom fjølene, du har Vålerenga som er blant de beste lagene i Norge. Lengre ned finner vi Lyn 1896 FK. Klubben fra Kringsjå har satt seg et «hårete mål» om å være tilbake i toppen av norsk fotball innen 2026.

Lyn 1896 FK har penger som skal tilsi dem kan være med på kjøret om et opprykk til toppdivisjonen for menn (eliteserien). Etter at klubben fikk inn nærmere 10 millioner i løpet av bare noen uker, har klubben og ledelsen tatt seg mål om opprykk.

Lyn laget har planen om å være overlegen i årets Norsk Tipping-ligaen -avdeling 4. De må dessverre nok bære favorittstempelet sammen med Lysekloster, Frigg, Fana vil være de antatt største favorittene til opprykk.

Det at klubben ennå ikke har fått spille en seriekamp. Har klubben uttalt at dem ønsker å kjempe i toppen av divisjonen sin. Et opprykk vil utvilsomt bli satt pris på av supporterne av klubben. En fotballspiller lever og drømmer om å prestere best mulig foran så mange tilskuere som mulig hver eneste helg.

Jeg vil påstå at spillertroppen er kvalitet nok til et opprykk fra divisjonen. Men at klubben med sitt mål om å være et etablert topplag i 2026, er noe som de fleste kan underskrive på at det ikke kan skje. 

Oslo-derby for folket

The Battle of Oslo (Kampen om Oslo). Kampen om å være best i byen, er noe begge lags supportere virkelig har savnet. Oslo som hovedstad savner et realt byderby, hvor begge lag pusher i bakgrunnen. Vi så bare cupkampen mellom lagene for noe uker siden. Det var trykk allerede i forkant av kampen på Bislett. 

- Annonse -

Det er lenge siden Oslo har vært i samme kokepunktet som under første runde kampen mellom klubbene. Lenge har det vært et ønske om et smekkfullt Oslo-derby mellom klubbene. Det kan etter alle solemerker vi bli vitne til om Lyn 1896 FK skulle klare det berømte målsetningen sin i 2026. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -