Lyn 1896 møter en av favorittene i sin første kamp

141
Lyn henter forsterkning.

Etter det ble klart at seriestarten mellom Lyn 1896 FK og Årdal fotballklubb ble utsatt grunnet smitte blant spillerne i Årdal. Skal klubben fra Oslo-vest ut i en tellende seriekamp.

Lyn 1896 FK serieåpner borte mot en av favorittene til opprykk fra Norsk Tipping-ligaen -avdeling 4. Hjemmelaget som har tilhørighet fra OS på Vestlandet, har satt seg ambisjon om å kjempe i toppen av sin avdeling.

Knuste Sogndal 2

Hjemmelaget åpnet seriespillet med å knuse Sogndal 2 hele 0-7 i åpningsrunden i sin avdeling. Nå venter ett hardtkjørende Lyn 1896 FK på hjemmebane, og to spillende lag som begge ønsker å angripe. Så det kan være dukket for en skikkelig kamp når duellantene møtes til dyst på Lysekloster Family Arena i OS på Lørdag.

 LES: Lyn 1896 signerte spiller fra OBOS-LIGAEN

Viktige spiller ute

Lyn må riktignok klare seg uten spillere som Ola Hognerud som er ute på ubestemt tid. Etter det ble mistanke om en overtråkk i det høyrebenet, senere ble det påvist smårusk i ankelen. Men det er ikke bare sorgens nyheter for Lyn-fansen. Klubben kan melde om at både Henrik Lehne Olsen og Daniel Schneider er begge klarert for spill borte mot Lysekloster kommende lørdag.

- Annonse -

LES: Bekreftet: Publikumshelten er tilbake i Lyn 1896

Brakseier for Lysekloster

Lysekloster herjet med Sogndal 2 som forøvrig stilte med flust av juniorspillere. Lysekloster ga seg ikke før det sto 0-7 til gjestene fra Os. Klubben virker å vise takter før kampen mot Lyn 1896 FK først kommende lørdag. Klubbens storscorer Tim Nilsen satt hele tre scoringer bak Sogndal 2 målvakten. 

Seier i generalprøven

Lyn kommer fra et 0-4 tap ovenfor Vålerenga i cupen på Bislett, klubben fulgte opp med å slå et noe tafatt Brummunddal 2-1 i generalprøven på Kringsjå. Lyn kommer med et kruttsterkt spillertropp til kampen mot Lysekloster (lørdag). 

LES: Tilfeldige og målrike kamper i breddefotballen uke 31-32

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -