Ulrik Ferrer scoret 5 mål da Frigg Oslo vant 7-3 borte mot Grorud2!

213
Ulrik Ferrer, Frigg Oslo. Foto: Nigel Boyes

Ulrik Ferrer inntok 1.plassen på toppscorer-statestikken med sine 5 goaler i oppgjøret mot Groruds reserver. Med sine totale 9 mål, ligger han 1 mål foran Alexander Dang fra Lysekloster. Dang scoret selv hatrick i kampen mot Lillestrøm2 i 6-1 seieren.

De øvrige målene til Frigg ble scoret av Peder Nomell og Ebrima Sawaneh. Hjemmelagets mål ble signert Karim Magdy Bata, Rino Falk Larsen og Edmund Koranteng Owusu. 105 tilskuere fikk sett 10 mål på Grorud match kunstgress. Ferres 2 siste mål i kampen, kom i det 90.min.

Vi fikk følgende kommentar fra Ulrik Ferrer:

De første kampene våre har båret preg av mye nye spillere og noen skader. Vi spiller på en veldig spillende måte, og det kan ta litt tid å forstår rollene som ny. Men det sitter mer og mer. Så når vi først får litt flyt å stoler på spillet vårt ser vi veldig farlige ut. Sånn som mot Grorud. Når vi først klarer å dominere og presse dem kan det fort bli mange mål. Skal ikke si jeg kan score 5 hver kamp, men er mange mål å hente for meg når vi får spillet til å sitte. Også kan det være jævlig kjipt å stå på topp å se på når vi ikke får det til

- Annonse -
tabell pr. 10.05.2023

Lysekloster er eneste laget i avdelingen med full poengpott (15 poeng) etterfulgt av Sandviken og Fana med 10 poeng. I bunnen finner vi Skjetten og Gneist med 3 poeng, samt Grorud 2 med sine 2 poeng.

Neste kamp for Frigg er hjemme mot Ullern2 15.mai kl. 20:00.

Alt av resultater, tabell og øvrige statestikker, finner du HER

Les fakta om 4.div Akershus HER

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -