Ulrik Ferrer med 5 nye mål da Frigg banka Ullern2 9-2!

506
Nye 5 mål signert Ulrik Ferrer da Frigg vant 9-2 over Ullern2. Foto: Nigel Boyes (Arkivfoto)

Ulrik Ferrer har blitt den rene «målmaskinen» i Frigg, nå står han med 14 mål på 6 kamper!

Mot Ullern2 ble det nye 5 mål på Ferrer; de øvrige målene ble scoret av Peder Nomell, Håkon Vold Krohg, Ole Johan Antonsen-Meløy og Ebrima Sawaneh. Kampen endte 9-2, ved pause var det «kun» 2-1. For gjestene scoret Jonathan Aarenes begge målene. Ferrer har dermed scoret 10 mål i løpet av en uke for Frigg.

fotballnerd.no fikk følgende referat fra Ulrik Ferrer:

Veldig godt gjenomført kamp av oss. Førsteomgang føler jeg egentlig vi har 100% kontroll scorer 2 kjappe rundt 20 min, og vi tilpasset oss veldig godt Ullerns høye og lave press. De kommer tilbake i kampen etter to god overganger der vi bommer og gjør enkle feil. Men vi fortsetter å spille spillet vårt. Da blir det som jeg sa sist mot Grorud, at det er mange mål å hente når spillet vårt sitter.

- Annonse -

I neste kamp skal Frigg møte A-laget til Ullern til cupdyst i 1.runde. Den spilles 24.mai kl. 19:00. I serien er det Gjelleråsen borte 27.mai kl. 14:00 som venter Frigg.

Frigg finner vi på 2.plass med 12 poeng, det samme som Os. Det er Lysekloster som topper Norsk Tipping ligaen avd. 1 med 18 poeng av 18 mulige.

Helt sist finner vi Skjetten med 4 poeng, Gneist med 3 poeng og Grorud 2 med sine 2 poeng.

du finner tabell og resultater HER

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -