Kvik Halden-sjefen: – Ingenting er signert – men dialogen er god

185
Peder Nomell (bildet) trener med Lyn - men ingenting er signert. Foto: https://twitter.com/pedernomell10/photo

Peder Nomell (21) som fortiden befinner seg på treningsopphold hos Lyn 1896 FK.

Peder Nomell har lenge vært i søkelyset til Lyn 1896 FK. Men så langt er spilleren bare på et treningsopphold i Lyn.

– Nei, ingenting er signert så jeg kan ikke bekrefte noe som helst på dette tidspunktet. Når papirene er signert så vil jeg bekrefte overgangen, sier han i en SMS til lagansvarlig for Lyn 1896. 

Det ble ikke som Peder Nomell håpet på før sesongstart. Etter å ha vært med å kjempe om et mulig opprykk forrige sesong som klubben så lenge ut til å klare, så raknet det fullstendig på slutten av sesongen. Nå skal 21-åringen befinne seg i Oslo, og til høsten begynner han studier i Oslo.

Kvik-treneren bekrefter

- Annonse -

Lørdag bekreftet Kvik-Halden-treneren Tor Thodesen ovenfor lagansvarlig for Lyn 1896 FK at Peder Nomell skifter beite. Spilleren som for øyeblikket visstnok trener med klubben fra Oslo-vest, skal til høsten starte med studier i Oslo og en overgang kan bli bekreftet innen få dager.

Haris Juklo kan fortelle at dialogen mellom klubbene er veldig bra. Men gjentar at det ikke er noe på dette tidspunktet er signert. Vi har en veldig god dialog med Lyn. Men kan ikke si noe spesifikk her og nå.

– Dialogen med Lyn er veldig bra, så en mulighet for en overgang er der ja, men så langt er ikke noe signert, avslutter han med. 

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -