Agder: Viktor Bjørkås scoret 6 mål da Lia sendte Hisøy2 hjem med 10 mål «i sekken»

156
Viktor Bjørkås med utrolige 14 mål på 5 kamper!

Lia tok imot Hisøy2 til duell i 6.div avd. 3, Agder Krets. «Man of the Match» ble Viktor Bjørkås med sine 6 mål i 10-0 seieren. De øvrige målene ble scoret av Frank Gunnar Weigner (3) og Kay Ødegaard. Ved pause sto det 5-0. Joakim Wagelid Nygård hos gjestene fikk direkte rødt kort i det 85.min på stillingen 9-0.

Viktor Bjørkås står med 14 mål på kun 5 kamper og foruten de nevnte 6 målene, har det blitt et mål mot Sørfjell (tap 1-3), 4 mål mot Myra borte (seier 6-3) og 3 mål hjemme mot Vegårshei (seier 6-1)

fotballnerd.no fikk følgende referat fra 6-målsscorer Bjørkås:

Det var en bra gjennomført kamp av Lia, Hisøy 2 prøvde å presse høyt så vi fikk mye bakrom og med noen solide lissepasninger fra midtbanen fikk jeg ball alene med keeperen. Vi klarte å stå godt i rekkene sånn at Hisøy 2 ikke kom til så mange sjanser, Lia keeper redder straffe også i kampen

- Annonse -

Lia tapte forøvrig 9-0 borte for Risør uten Bjørkås på banen. Laget ligger på en 4.plass med sine 9 poeng, på toppen finner vi Sørfjell med 15 poeng av 15 mulige etter 5 runder. I denne divisjonen ble Imås og Risør2 fjernet fra seriespill, så her vil det bli 18 serierunder kontra 22 runder som var opprinnelig.

Øvrige resultater og tabell finner du HER

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -