Agder 6.div, avd. 3: Grane Arendal fortsetter å score «bøttevis» med mål!

306
Grane Arendal etter 12-0 over Lia. Foto: Grane Arendal på facebook

Sist vi skrev om Grane Arendal, var etter de 5 første seriekampene.

3.juni møtte de Vegårshei borte, og Grane Arendal reiste med med en 7-0 seier! Målene ble scoret av Amid Arezou (3), John Faranso, Lars Mortensen-Brekke, Abdulahi Mohamud Mohamed og Amar Shoker Ahmad.

Sist oppgjør (9.juni) var hjemmekampen mot Lia, som har toppscorer Viktor Bjørkås på laget, men sistnevnte fikk ikke noe nettkjenning. Derimot Grane Arendal vartet på nytt opp med festfotball og kampen endte med kalasseier 12-0! Her ble Lars Mortensen-Brekke «man of the match» med 6 goaler, de øvrige ble scoret av Reza Arezou (2), Amid Arezou, Balal Arezou, Abdulahi Mohamud Mohamed og Rabih Karouni.

Skal nevnes at Reza, Amid, Balal og Omid Arezou er brødre!

- Annonse -

Sist Grane Arendal scoret 2-sifret, var 22.april da de vant hele 19-0 over Eidekameratene, der Balal og Amid Arezou scoret 6 mål hver, les mer her

Sørfjell leder avdelingen med 19 poeng på 7 kamper, mens Grane Arendal ligger på 2.plass med 18 poeng, og med følgende målforskjell: 49-5 på 7 kamper! Sørfjell har til sammenligning 18-4. Grane Arendal har en hjemmestatistikk som sier 5 seirer av 5 mulige og med utrolige 42-3 i måldiff!

Vegårshei ligger sist med 0 poeng og 9-39 i måldiff.!

Toppscorere i avdelingen: Amid Arezou, Grane Arendal og Viktor Bjørkås, Lia, begge med 16 mål! Så finner vi Lars Mortensen-Brekke hos Grane Arendal med 8 mål.

Her finner du alt av info vedr 6.div. avd. 3 her

Les gjerne et intervju med Arne Scheie her

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -