Tim Nilsen scoret hatrick da Lysekloster vant 7-0 borte mot Sogndal 2

260
Tim Nilsen med ballen. Arkivbilde fra hordalandsfotball.no

Sogndal 2 og Lysekloster møttes til ligaåpning i Sognahallen der hjemmelaget stilte med 7 debutanter i start-11èr, og 5 debutanter på reservebenken.

Tim Nilsen åpnet målkontoen med sitt første mål for dagen etter 11 min. Hans lagkamerat, Christian Dahl, fant nettmaskene da det var gått 23 min. Stillingen ved pause var 0-2.

Tim Nilsen scoret så sitt andre mål 7 min ut i 2.omg, mens Ronny Rojas økte til 4-0 etter en times spill.

Henrik Tysse Sperrevik la på til 5-0, mens Tim Nilsen noterte seg for sitt hatrick da matchuret viste 84 min. Erik Olaf Krohnstad fastsatte resultatet til 7-0 for bortelaget.

- Annonse -
Tim Nilsen i aksjon. Arkiv bilde fra hordalandsfotball.no.

fotballnerd.no fikk følgende rapport fra dagens 3-målsscorer, Tim Nilsen:

Det var et kampbilde som var litt som forventet, lavtliggende Sogndal 2 lag som prøvde å stenge helt igjen. Vi fant fort ut av at innlegg var noe vi kunne straffe de på og det viste seg å være nøkkelen vår i denne kampen. Første scoringen var et godt oppbygget angrep som startet helt bakfra. Vi ender opp med et innlegg fra vår venstreside og jeg får løpt meg fri i boks. Andre målet var et perfekt prikket innlegg fra høyresiden som jeg måtte krangle meg til fra en høyreback. Fikk stupt den i lengste hjørnet. Siste scoringen var at jeg fikk ballen ute på venstre siden og dro meg inn og satt den i lengste hjørnet.

Lysekloster stilte med følgende lag: Melnicenko, Rojas, Berg, Trætteberg, Bordvik, Heltne Alme (kapt.), Dinessen Aase, Krohnstad, Nilsen, Westrheim, Dahl. Benyttede reserver: Oppedal Rinde, Almeida de Carvalho, Skorpen, Sperrevik, Abdulkadir

Tim Nilsen har en fortid i Løv-Ham, Fyllingsdalen, Nest Sotra, Sogndal, Mjøndalen, Krohnsminde, Fana og Fredrikstad før han kom til Lysekloster. Han er bl.a. oppført med 38 mål på 69 kamper for Fredrikstad og 23 mål på 27 kamper for Nest Sotra. Erfaring fra dagens Eliteserien samt OBOS-ligaen.

Neste kamp for Lysekloster er hjemme mot Lyn 1896 FK 14.august.

I en annen kamp fra samme avdeling, vant Frigg 6-1 over Fana, der Vital Curtis Kaba scoret hatrick på Tørteberg kunstgress. Lyn 1896 FK sin ligaåpning hjemme mot Årdal, ble utsatt grunnet smitte i bortelagets tropp.

Du finner alle resultater fra Norsk Tipping ligaen avd. 4 her

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -