Kent Håvard Eriksen scoret i debuten: – Mjøndalen er en fin, god og kjærlig klubb

525
Kent Håvard Eriksen gikk rett inn i startelleveren mot Tromsø. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Kent Håvard Eriksen har ikke spilt kamp på lang tid. Etter kun to treninger med Mjøndalen gikk han rett inn i startoppstillingen mot Tromsø søndag kveld. Selv om debuten endte i skuffende tap, markerte toppspissen seg for utrettelig innsats på topp og scoring i sin første kamp i brunt.

– Jeg ble jo kastet til ulvene. Det er jo første kamp, og har hatt kun to rolige treninger før denne kampen. Så klart det er jo noe nytt. Det er mange nye ansikter å forholde seg til, og ta hensyn til hvordan de ønsker å spille og spiller. Hvem som er høyrebeint og hvem som er venstrebeint. Det er mange ting å forholde seg til, sier Kent Håvard Eriksen til Fotballnerd.no og legger til at det ikke har vært noe problematisk å tilvende seg ny spillergruppe.

– De vet hva jeg står for, og hva jeg ønsker. Spesielt i 2.omgang så blir de også gode på å mate meg med de ballene de vet jeg er god på. Føler også jeg er flink til å holde på kula, og vi klarer i tillegg å sette litt press på dem. Da vi fikk scoringene, hadde vi de litt på gaffelen og trykket dem veldig bra. Men så er det fotball. Man må stå på gjennom hele matchen, og svikter man i noen momenter i kampen her så blir det tøft.

Mjøndalens nye angrepsspiller tar med seg en scoring i debuten, men poengterer hva som gjelder i tiden fremover.

- Annonse -

– Jeg tar jo med meg en scoring i debuten, men man vil jo ha mer ut av denne kampen. Så ærlig må man jo være at man vil jo ha poeng. Jeg har kommet hit for å vinne fotballkamper, og ikke kun for å score mål. For meg er laget viktig. Hvis ikke hadde jeg drevet med løping eller annen individuell idrett. Laget betyr mye for meg, og det skal jeg bidra med i garderoben også. Det blir viktig å skape den lagfølelsen. Vi skal bygge noe sammen, sier Kent Håvard Eriksen til Fotballnerd.no.

Eriksen snakket også ut om hva som fristet med et klubbytte til Mjøndalen.

– Vegard har vært på meg før, og ønsket meg hit tidligere. Da var jeg riktignok mye yngre, men det er kjekt å se at det er en klubb og en trener som har troen på meg, og da blir det også mye lettere å komme hit. Det er det absolutt. Kona var med til Mjøndalen i går. Vi så på anlegget, og det er som hun sier. Det er en varm og fin klubb hvor folk tar deg godt imot, og det er et eller annet som er kjærlig med Mjøndalen som jeg kommer til å bli veldig glad i, sier nysigneringen til Fotballnerd.no.

Tiden i Lillestrøm bar preg av mye benketilværelse, men 30-åringen er trygg på at formen er svært god.

– Det er vel egentlig bare å se matchen i dag så ser man jo fasit på det. Jeg er i god form. Det er det ingen tvil om hvertfall. Jeg kommer rett inn her og spiller 90 minutter. Jeg løper mye også. Det skal bli spennende å se tallene fra matchen, og jeg er godt rustet for det som kommer, avslutter Kent Håvard Eriksen til Fotballnerd.no.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -