Vegard Hansen etter nytt brutalt hjemmetap: – Vi mangler litt profesjonalitet og smartness

161
Vegard Hansen var tydelig berørt etter den brutale overtidsscoringen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

Vegard Hansen var langt nede og tydelig preget etter overtidsscoringen og et nytt blytungt tap på hjemmebane. Allikevel var det enkelte lysglimt og noe å glede seg over i kveldens kamp.

– Det er det absolutt verste i fotballen dette her. Å tape en så viktig kamp på overtid på den måten her er brutalt. Det er et av de verste tapene jeg kan huske å ha hatt. Det er skrekkelige greier, sier Vegard Hansen til Fotballnerd.no og fortsetter:

– Det var stille i garderoben, og vi sa ikke mye nå. Vi lot det ligge, og jeg må roe meg ned jeg også. Det er lett å bli irrasjonell når man er så skuffa og forbanna. Vi sier ikke så mye nå, så får vi heller se kampen på nytt og oppsummere litt.

- Annonse -
Vegard Hansen valgte å ikke si for mye i garderoben etter kamp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Mjøndalen-treneren kunne i det minste ta med seg at hans gutter viste karakter etter en marerittstart etter pause.

– Akkurat starten er skrekkelig, men etter det synes jeg vi tør å ta tak i ballen i større grad og spiller bedre fotball. Vi skaper en del målsjanser både på dødball og ellers, og får i tillegg de to scoringene. Etter det så dør kampen litt, og dette burde endt med uavgjort. Men nok en gang så skjer det igjen. Vi mister noe vi har på overtid, konstaterer Vegard Hansen til Fotballnerd.no.

For tredje gang denne sesongen mister Mjøndalen verdifulle poeng på overtid. MIF-treneren legger vekt på at dette mest sannsynlig ikke lenger dreier seg om tilfeldigheter.

– Vi har gjort gale valg tidligere. Vi har vært uerfarne og for lite kyniske både når det gjelder å jakte poeng, men også når vi har hatt noe som vi har tapt. Det har vi opplevd for mye i det siste, og det kommer nok litt av forskjellige ting. Det er nok ikke bare tilfeldig. Vi har analysert oss frem til tidligere at vi mangler profesjonalitet og smartness i de situasjonene. Og vi kunne nok gjort ting annerledes i dag også.

Vegard Hansen kunne tross tap allikevel glede seg over debutene til nysigneringene Kent Håvard Eriksen og Albin Sporrong.

– Begge debutantene var veldig gode. De var begge så gode som jeg hadde håpet, så det er uten tvil forsterkninger for oss. Det var viktig for Kent Håvard og oss at han kommer i gang med scoringer. Han hugger til og er der oppe, og løper veldig mye. Han har ikke spilt fotball på veldig lenge så det han viste i dag var veldig lovende. Å få en scoring i debuten sin er selvsagt veldig fint. Kent Håvard kan også brukes sammen med Benjamin Stokke, men da ute til venstre på kanten. Vi kommer uansett til å spille 4-3-3, avsluttet Vegard Hansen til Fotballnerd.no.

Vegard Hansen synes Albin Sporrong og Kent Håvard Eriksen var lovende i debuten. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -