Dahle uten poengtap etter 3 serierunder

139
Fra venstre, Mats Lindskog, Tobias Dahle og Jonas Tømmerdal Frøner, Dahle IL. Foto: Per Willy Pettersen.

Dahle er det eneste laget i 4.div Møre og Romsdal uten poengtap. I serieåpningen ble det 4-0 hjemme mot Malmefjorden etter mål fra «målmaskinen» Jonas Tømmerdal Frøner (2), Mats Solli Lindskog og Tobias Dahle.

Jonas Tømmerdal Frøner har 101 kamper for Dahle og signert 30 mål. Har sin fortid i Sverresborg, der han spilte 58 kamper og fant nettmaskene 56 ganger!

I andre seriekamp møtte Dahle Surnadal borte, der det ble 4-1 seier. Målene ble signert Jonas Tømmerdal Frøner (2), Auden Ljøkjell Boksasp og Tobias Dahle.

I seriekamp nr. 3, møtte laget Vestnes Varfjell på heimebane, der det ble en knepen 3-2 seier. Jonas Tømmerdal Frøner signerte nye 2 mål, mens Tobias Dahle scoret det siste.

Neste seriekamp for Dahle, er hjemmekampen mot Hjelset-Kleive, 12.mai kl. 19:00.

Her kommer et referat fra åpningskampen mot Malmefjorden signert Per Willy Pettersen:

Bjørnar Husby’s disipler innfridde og sendte Malmefjorden hjem med 4 i sekken. Husby selv stengte buret og kunne notere sesongens første clean sheet. Premieren endte godt, men det var ikke en selvfølge at det skulle ende slik.

Hjemmelaget startet sterkt og det gikk kun 10 minutter før en av sesongens toppscorer kandidater var frampå å puttet sin første. Tobias Dahle er sikker foran kassa og hjemmelaget greit opp i føring. På tribunen var det nå snakk om hvor stor denne seieren skulle bli.

Ultras’en sang og proffen bjeffet over at det ikke var servering i setene. De neste 50 skulle i hvert fall bli preget av en viss nerve og en sjansebonansa. Vi må si at også denne perioden gikk i favør Dahle, men okke som, ingen greide å score.

Samtidig så blir det også helt feil å tilskrive denne målløse perioden ineffektivitet og nerver. Det var to bunnsolide burvoktere i denne kampen som begge vartet opp med klasseredninger!

I det 57. minutt skulle derimot Jonas Frøner drepe nerven i kampen. Om man på dette tidspunktet hadde ristet av seg bomben som kom fra podcasten «Opp med praten» tidligere i uka eller om man anså premieren som over skal vi ikke si, men herfra og ut var det ikke tvil om hvor seieren skulle havne. Nå lurer kanskje noen på om den omtalte bomben var at podcast general Bondhus hadde tippet Dahle på topp? Men det kan vi avkrefte. Det var mer den skjødesløse påstanden fra Ruud Ramsli om at det verste som kan skje ved opprykk, er å rykke ned igjen – som kom som et sjokk. En dyktig stab har uansett overbevist gutta om at man skal være varsom med å lytte til indre nordmør, og heller fokusere på spillet. Det gjorde vi og når en relativt liten tropp fra Malmefjorden gikk tom for batteri, så skrudde Dahle opp tempo et par knepp.

Frøner skulle sette en ny ball i nettet i det 72. minutt og Mats Lindskog fant i det 89. minutt det ene hullet i the great wall of Malmefjorden og satte ballen nettopp der.

Fra kampen Dahle v Malmefjorden 4-0. Foto: Per Willy Pettersen

Markus Woldsund scoret 3 mål da Træff2 vant 5-0 over Hjelset-Kleive. De øvrige målene kom ved Christian Tovan Moen (2).

Åndalsnes (2 kamper) og Hjelset-Kleive (3) står uten poeng så langt.