Wadji solgt fra FK Haugesund

267
Jostein Grindhaug står ved roret på Haugesund Stadion ut 2021. Foto: Hallgils2, Wikimedia

FK Haugesund har solgt Ibrahima Wadji er solgt til Qarabag i Aserbajdsjan.

Spilleren skal etter opplysninger våre allerede være på plass i den Aserbajdsjanske hovedstaden Baku. Hvor han skal ettersigende gjennomføre legesjekken før han skriver under på en tre årskontrakt med Qarabag.

God slump med penger

Videre heter det at klubben for godt over 6 millioner kroner for et salg av kraftspissen fra Senegal. Hans nye klubbe har ved flere anledninger forsøkt å hente spissen flere ganger uten å lykkes i forhandlingene med «haugalendingene». Etter hva vi forstår ble det gjennomslag for noen dager siden i forhandlingene mellom klubbene. 

– Vi har mottatt et bud fra aserbajdsjanske Qarabag som møter vår verdivurdering av Wadji og da føles det riktig å slippe han nå og la han få denne muligheten når han selv ønsker det. Vi har rustet godt opp i det offensive leddet i sommer og har allerede erstatterne på plass i klubben, sier sportslig leder Eirik Opedal til FKHs hjemmesider.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -