Sarpsborg har signert Ibrahima Koné fra Haugesund

440
Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Haugesund har solgt Ibrahima Koné til Sarpsborg. Overgangen er forbeholdt den medisinske testen.

Ettersom Koné for tiden er på ferie i sitt hjemland Mali, har legesjekken ikke blitt gjennomført. Sjekken gjennomføres når Koné har returnert til Norge om en uke.

– Vi er enige om en treårskontrakt. Det som gjenstår er den formelle, medisinske testen. Den ønsker vi å gjennomføre så raskt som mulig, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Les også: Serbisk landslagsspiller har signert for Avaldsnes

Om Koné består testen, blir overgangen gjennomført. Koné ser fram til å vise seg fram for sin nye klubb.

– Dette blir en fin utfordring for meg, men jeg tror dette blir en veldig god match. Jeg skal jobbe knallhardt for spilletiden. Dette er min mulighet å vise alle hva jeg står for – supportere, medspillere, trener og klubb. Jeg gleder meg, siteres Koné.

Les også: Disse er nominert til «månedens spiller» i Premier League

Spissen kom til Haugesund i 2018. I 48 Eliteserie-kamper har Koné scoret åtte mål og spilt tre målgivende pasninger. Sportssjefen Thomas Berntsen mener spilleren har stort potensial.

– Med tanke på alder og antall minutter, er det en veldig spennende statistikk. Vi ser et råpotensiale i Koné vi håper å få ut i full blomst hos oss. Det er et enormt, uforløst potensial der, sier han.

Les også: «Nødlandslagets» reservekeeper er klar for Sarpsborg

Til Sarpsborgs hjemmeside opplyser Berntsen om at Sarpsborg ser etter flere offensive forsterkninger.

– Det er noen baller i luften som vi håper å lande utover. Det var godt å få på plass Koné nå. Det er en spiller vi tror skal ta gode steg hos oss, avslutter han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -