“Nødlandslagets” reservekeeper er klar for Sarpsborg

334
Anders Kristiansen. Bilde: Jarvin, Wikimedia.

Anders Kristiansen, som satt på benken da Norges “nødlandslag” spilte 1-1 i Østerrike i november, returnerer til Sarpsborg.

Keeperen spilte allerede for klubben fra 2016 og 2018, før han forlot Sarpsborg til fordel for belgiske Saint-Gilloise. I Belgia spilte Kristiansen kun 28 offisielle kamper for klubben som spiller i Proximus League (nivå to). Nå vender han tilbake til Sarpsborg.

– Jeg returnerer til en større klubb enn den jeg forlot. Det er nye fasiliteter og en spillergruppe og et trenerteam med mye kvalitet. Jeg opplever også at det er en spillergruppe med mer kvalitet enn man kanskje har klart å få ut i form av resultater de siste par årene. I tillegg er det stort engasjement rundt Sarpsborg 08. Kort fortalt er det egentlig en drøm for enhver fotballspiller å være i en slik klubb, sier Kristiansen til klubbens hjemmeside.

Les også: Tidligere landslagsspiller har signert for Bærum

Sarpsborg har dermed funnet en erstatter for David Mitov Nilsson. 2020-sesongens førstekeeper har forlatt klubben og signert for svenske Sirius.

– Dette er en avtale vi er veldig godt fornøyd med. Anders er en solid, norsk keeper som er ekstremt seriøs. Vi får inn en dedikert keeper med flotte holdninger og kvaliteter både på og utenfor banen, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen.

Anders Kristiansens kontrakt med Sarpsborg varer ut 2023.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Kommentarer

kommentarer