Glimt skal ha fått budet på Gaute Vetti avslått

613
Odd og Sarpsborg møtes på mandag. Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Bodø/Glimt skal ha kommet med bud på Gaute Vetti (22) fra Sarpsborg 08.

Det bekrefter også sportslig leder i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen at budet på deres  midtbanejuvel Gaute Vetti kom i fra de regjerende seriemestrene Bodø/Glimt. 

– Jeg kan bekrefte at budet på spilleren kom i fra Bodø/Glimt, sier han til lokalavisen i Sarpsborg.

Opplysninger til fotballnerd.no. Serietoeren Bodø/Glimt skal ha lagt på 3 millioner kroner for midtbanejuvelen til Sarpsborg 08 Gaute Vetti. Midtbanespilleren som har vært veldig skadeplaget de tre siste sesongene og skal ha fått selveste Bodø/Glimt til å tikke inn et bud på spilleren.

Budet skal ha kommet fra Bodø/Glimt og, skal ha blitt blankt avslått av Sarpingene. Det er høyst usikkert om klubben vil komme med et forbedret bud på 22-åringen. Spilleren som kom fra Nest-Sotra før 2018-sesongen, og han fikk sitt gjennombrudd på toppnivå for klubben ut i Europa League samme året.

Høyst usikkert om nytt bud

- Annonse -

Klubbene skal stå veldig langt ifra hverandre når det gjelder prisen for et kjøp av spilleren. Det sier, seg selv at klubbene neppe vil komme til enighet om en overgang på dette stadige. Vetti kjenner Bodø/Glimt treneren fra begges tider i Bergen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -