Lars Bohinen ny trener i Sarpsborg 08

337
Lars Bohinen er ny Sarpsborg 08-trener. Foto: Anders Grydeland, Grydis.no

Lars Bohinen blir i dette øyeblikk presentert som Sarpsborg 08s nye hovedtrener. Bohinens siste trenerjobb var i Aalesund.

Dette sa Bohinen på pressekonferansen:

– Jeg har drevet dank i 10 måneder nå etter at jeg var ferdig i Aalesund. Det har vært noen intensive dager og gode prater. Det har gått fryktelig fort til at jeg nå er ansatt som hovedtrener i Sarpsborg 08, men slik er det i denne bransjen her. Jeg var kjapp på telefonen til Thomas for å si det sånn, sier Bohinen med et glis.

Bra drevet klubb

– Klubben er ekstremt bra drevet og vært det over mange år. Det er i tillegg en veldig bra spillergruppe og et godt trenerteam. Føler på mange måter at jeg kommer til dekket bord, men det er opp til meg og ta både laget og klubben videre, sier Bohinen på pressekonferansen.

- Annonse -

Glad sportssjef 

– Jeg er veldig glad for å kunne presentere Lars Bohinen som ny hovedtrener i Sarpsborg 08. Det har vært en intensiv og kort prosess. Det har vært innholdsrike dager. Lars er ekstremt motivert, og har kjennskap til klubben. Han har stor kjennskap til formasjonen vi spiller og hvordan vi skal videreutvikle den, og vi gleder oss veldig til at han tar fatt på jobben i morgen, sier sportssjef Thomas Berntsen på pressekonferansen.

Lars Bohinen har signert en kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2021-sesongen i første omgang.

Sportssjef Thomas Berntsen har tidligere uttalt at de ønsker en trener som kjenner til både ligaen og Sarpsborg 08. I tillegg ønsker de ikke å kjøpe ut en trener fra kontrakt.

Sarpsborg 08s forrige trener Mikael Stahre ble løst ut av kontrakten onsdag, og er klar for IFK Göteborg.

Mikael Stahre bruker ofte en 3-backslinje, noe også Lars Bohinen er kjent for. Altså en 3-4-3 formasjon.

– Jeg kan den formasjonen godt, og så har Sarpsborg 08 spilt den i halvannet år, sa Bohinen til Discovery på torsdag.

Lars Bohinen la heller ikke skjul på at han synes det var en spennende jobb

– Det er ikke så mye mer å si enn at det er en god og veldreven klubb, og det har vært i mange år. De driver nøkternt og bra. Det er nok en jobb som er attraktiv for veldig mange, fortalte Bohinen til Discovery torsdag.

Vi oppdaterer saken

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -