Næss: – Det er kjedelig å miste Stahre

262
Sarpsborg 08s Nicolai Næss synes det er kjedelig å miste Stahre. Her avbildet i forbindelse med hjemmekampen mot Molde i 2020. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Tidligere i kveld ble det offentliggjort at Sarpsborg 08-trener Mikael Stahre har fått seg ny jobb. Svensken returnerer til Sverige og tar over IFK Gøteborg.

Mikael Stahre var trener i IFK Göteborg fra 2012-2014. Han ledet laget til cupgull i 2013.  Stahre har ledet Sarpsborg 08 siden januar 2020. Han er løst fra kontrakten med Sarpsborg etter at klubben kom til enighet om en overgang.

Les også: Offisielt: Stahre tar over IFK

Stahre har sin første arbeidsdag i IFK allerede på mandag.

- Annonse -

Sarpsborg 08-spiller Nicolai Næss synes det er kjedelig å miste Stahre som trener.

– Det er kjedelig å miste Stahre, men jeg ønsker han alt godt og lykke til i IFK Gøteborg. Det blir spennende å se hvem som tar over etter han, men jeg er sikker på at Berntsen allerede er på ballen med å finne en god erstatter, sier Næss til Fotballnerd.no

Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen innrømmer til Sarpsborg 08s hjemmeside at situasjonen ikke er ideell, og at de gjerne skulle beholdt svensken.

-Micke er en trener vi gjerne skulle beholdt i klubben. Resultatene har vært blandet, men det har vært jobbet hardt og systematisk fra hele teamet. Vi har ikke noe å utsette på jobben han har gjort hos oss, sier Berntsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -