Jakten på Stahres erstatter: -Foreløpig går vi bredt ut

301
MikaelStahre (t.h.) har klare ambisjoner for IFK Gøteborg. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Sarpsborg 08 er på trenerjakt etter at Mikael Stahre ble offentliggjort som ny trener for IFK Göteborg onsdag kveld. Daglig leder i Sarpsborg 08 letter litt på sløret i forhold til jakten på ny trener.

Har fått mange innspill
-Vi jobber iherdig og det spørs hvem som er ledige og tilgjengelige. Noen trenere er lettere å få tak i på kort sikt og andre vil ha lengre kontrakter. Vi kommer til å bruke et par dager på å kartlegge, sier daglig leder Espen Engebretsen til Fotballnerd.no og fortsetter:

-Foreløpig går vi ganske bredt ut og er ganske open minded. Vi har fått mange gode innspill og mange har kontaktet oss. På dette tidspunktet er alt mulig, sier Engebretsen.

-Veldig fornøyd med Magnus
Spillerne i klubben har fri denne uken, men samles igjen søndag ettermiddag.

- Annonse -

-Det er bare hovedtreneren som har forsvunnet. Resten av trenerstaben står der. Jeg regner med at det blir Magnus (Edlund, assistenttrener) som leder treningene fra søndag av om vi ikke allerede har en ny trener på plass, sier Engebretsen.

Han vil gjerne ha med seg Stahres assistenttrener videre.

-Vi vil veldig gjerne ha med oss Magnus videre. Vi er veldig fornøyd med Magnus. Han har høy kompetanse og spillerne er også fornøyd med ham, sier Espen Engebretsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -