LSK slo Lyn 3-2: -Vi er på rett vei

185
LSK vant 3-2 mot Lyn. Arkivfoto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

LSK-trener Knut Slatleim mener laget hans er på rett vei etter at sesongens andre seier kom onsdag mot Lyn. LSK snudde kampen og vant 3-1.

-Veldig bra Lyn-angrep
-Det er deilig å komme tilbake og vinne. Det blir en tålmodighetsprøve mot Lyn siden de forsvarer seg lurt. Vi er på rett vei med seks poeng av seks mulige, sier Slatleim til Fotballnerd.no.

Lyn tok ledelsen 1-0 etter 14 minutter i den første omgangen. Sofie Tunes var den som ordnet scoringen med en heading. Anna Linnea Palm slo det flotte innlegget som Tunes scoret på.

-Målet kom etter en veldig bra Lyn-angrep. Vi fikk satt kampen dit vi ønsket oss, sier Lyn-trener Tom Stenvoll til Fotballnerd.no.

Snudde kampen i andre omgang
LSK slo tilbake i den andre omgangen. Kun tre minutter etter hvilen utliknet Sophie Roman Haug til 1-1. Innlegget i forkant av scoringen ble slått av Emilie Haavi.

Nora Eide Lie sendte hjemmelaget i føringen. Alene med Lyns keeper chippet hun ballen elegant i nettet. Eide Lie scoret også 3-1 målet for LSK. Denne gangen kom scoringen etter en retur fra keeper.

Lyn reduserte en gang på overtid i kampen. Anna Neerland Aahjem var målscorer.

-Vi har bra kontroll på kampen og klarer å holde oss til planen, sier Slatleim.

-Nå skal det bli seier
Lyn står dermed uten seier på de to første kampene. De møter Klepp førstkommende lørdag.

-Det blir årets første hjemmekamp og min første kamp på Kringsjå. Nå skal det bli seier, sier Tom Stenvoll.

LSK Kvinner på sin side møter Avaldsnes på bortebane lørdag.