Norge vant på svak dag

71
Aron Dønnum fikk sin landslagsdebut mot Luxembourg. Arkivfoto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Norge slo Luxembourg 1-0 på en veldig svak dag. Det norske landslaget skapte svært lite i kampen men på overtid scoret Erling Braut Haaland målet som hjalp litt på den norske selvtilliten.

Norge startet kampen på en middelmådig måte. Luxembourg var fullt på høyde med det norske laget i første omgang. Spillerne fra Luxembourg kjempet Norge ut av stilen.

Bedre etter pause
Norge skapte mer etter pause. Alexander Sørloth hadde en avslutning i trengt posisjon tidlig i omgangen men den ble avverget.

Etter 55 minutters spill kom den første store norske sjansen. Birger Meling ble spilt fri på kanten og han fant Erling Braut Haaland. Sistnevnte fikk til en god heading men Luxembourgs keeper vartet opp en med en klasseredning.

- Annonse -

Etter 67 minutter skapte også Norge en ny sjanse. Martin Ødegaard la inn og Sørloth fant Moi. Han tok ned ballen men klarte ikke å avslutte.

-På grensen  til flaut
To minutter på overtid falt avgjørelsen i kampen. Erling Braut Haaland var mannen som scoret målet. Kristian Thorstvedt slo den målgivende pasningen. Dermed var måltørken på fire landskamper uten scoring avsluttet for Haaland.

-Jeg var inne i min verste måltørke ever for et lag. Så det var godt å få slutt på det, sier Haaland til TV 2.

Han er ikke fornøyd med egen innsats.

-Jeg tror jeg hadde et skudd på 90 minutter. Å ha et skudd i løpet av 90 minutter mot Luxembourg er ikke godt nok. Det er på grensen til flaut, sier Haaland til TV 2

Solbakken: -For lite action foran målet
Ståle Solbakken var ikke helt fornøyd etter kampen.

-Det var litt hakkete det var det. Men samtidig var jeg forberedt på at det ville gå litt i rykk og napp, sier Solbakken til TV 2

-Det blir for lite action foran målet deres, sier Solbakken.

Aron Dønnum fikk sin landslagsdebut for Norge i kampen. Han håper på mer spilletid i kampen mot Hellas søndag.

-Jeg vil bidra der også og forhåpentligvis får jeg gjort mer i den kampen, sier Dønnum til TV 2.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -