Sjansesløseri da Ranheim spilte uavgjort mot Start

81

Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Ranheim – Start 1-1) Til tross for mange store sjanser måtte Ranheim nøye seg med ett poeng mot Start.

Til tross for gode sjanser – særlig for Ranheim – ble det ingen mål før pausen. Kampen åpnet jevnt, men etter tjue minutter hadde vertene begynt å ta initiativet –  og å skape muligheter. Jonas Deumeland vartet opp med redninger mot både Marcus Mehnert og to ganger mot Ruben Alte.

Ranheim var det beste laget i førsteomgangen og nærmest ledelsen, mens Start var farlige på noen få anledninger. Særlig da Daniel Kvande bommet på Eman Markovics innlegg og samtidig forstyrret Adele Akinyemi, var gjestene nære ledermålet.

Åtte minutter etter pausen tok Ranheim en fortjent ledelse. Sivert Solli dempet en lang pasning med et sterkt nedtak, dro seg innover forbi flere Start-spillere og satte ballen i lengste hjørne.

Gleden var imidlertid kortvarig. Kun ti minutter senere gikk Eirik Schulze i bakken etter en duell med Nicklas Fenderup, og dommeren pekte på krittmerket. Eman Markovic var trygg fra elleve meter, og ut av ingenting hadde Start utlignet.

Ranheim var det klart beste laget resten av omgangen og produserte flere gode muligheter. Simon Marklund kom nærmest en ny scoring for hjemmelaget da han traff stolpen. Start var harmløse etter straffesparket og var heldige til å få med seg ett poeng.