Ranheim har signert midtbanespiller fra Ull/Kisa

405
Henrik Loholt Kristiansen (nummer 16) er klar for Ranheim. Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Ranheim har signert Henrik Loholt Kristiansen fra Ull/Kisa.

– Når Ranheim tok kontakt var det veldig interessant. Det er en stor klubb med eliteserieerfaring, så jeg satser på at vi skal opp å kjempe i toppen av OBOS-ligaen igjen, sier Kristiansen til Ranheims hjemmeside.

Den tidligere Lillestrøm-spilleren (én kamp i Eliteserien 2015) forlater dermed Ull/Kisa etter nedrykket fra nest øverste nivå. I løpet av tre år i Jessheim har Kristiansen spilt 72 kamper (16 mål, 16 målgivende) i OBOS-ligaen for klubben.

– Jeg vil takke alle i og rundt Ull/Kisa. En fantastisk fotballfamilie som jeg er stolt over å ha vært en del av. Jeg har fått oppleve fantastiske øyeblikk, men også sportslig motgang. Begge deler har gitt meg gode erfaringer, som jeg tar med meg videre. Jeg har blitt glad i mange i og rundt klubben og kommer naturligvis til å følge med på Ull/Kisa og veien videre, sier 23-åringen til Ull/Kisas hjemmeside.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -