Ny assistenttrener klar for Ull/Kisa

349
Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Ull/Kisa har funnet en ny assistenttrener: Jonas Rygg er klar for Jessheim-klubben.

Rygg har jobbet som hovedtrener i Lyn og son assistenttrener i Strømmen. I begge klubber har han også vært aktiv som spiller, i tillegg til å ha spilt for Ready, Stabæk og Manglerud Star. Sist jobbet han 33-åringen som trener for Stabæks U16.

– Når tilbudet her kom på Jessheim med OBOS-ligaen, toppfotballen og seniorsettingen igjen, så var lysten til å kunne være med på det veldig stor, sier Rygg til Ull/Kisas hjemmeside, og utdyper:

– Så er det klubbens tanker om hvordan vi ønsker å drive fremover; Retningen Ull/Kisa går, det potensialet som ligger her oppe, frem med unge spillere, en tydelig retning på spillestil. Veldig mange av de preferansene jeg står for treffer veldig godt med Kisa.

- Annonse -

I Ull/Kisa blir Rygg, sammen med Jonas Solbakken, assistenten til Arild Sundgot. Sundgot var assistenttrener til Sindre Tjelmeland og ble utnevnt til hovedtrener ut året kort tid etter at Tjelmeland hadde signert for Start.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -