Ranheim ansetter Hugo Pereira som ny hovedtrener

446
Ranheims hjemmebane, EXTRA Arena. Bilde: Stein Langørgen, Wikimedia.

På onsdag presenterte Ranheim klubbens nye hovedtrener: Portugisiske Hugo Pereira blir Svein Maalens etterfølger.

– Hugo er en som matcher veldig mye av det vi har sett etter. Han har god kjennskap til trøndersk fotball etter mange år i byen, og har bred faglig kompetanse, sier Ranheims daglige leder Frank Lidahl til klubbens .

Ranheim er Pereiras første klubb som hovedtrener. 42-åringen har tidligere blant annet jobbet som assistenttrener i Follo, Rosenborg og Norges U21. Før han kom til Ranheim var han assistenttrener for Colombias landslag.

– Da det begynte å bli en mulighet, gravde jeg meg inn i alle kamper. Jeg har sett alle kamper. Jeg har sett alle kamper i OBOS-ligaen for å vite nivået, spillerne og lagene. Jeg har min mening om hva som må bli bedre, men den baserer seg kun på kamper, sier Pereira i et intervju med Ranheims hjemmeside, og utdyper at han trenger mer informasjon om situasjonen ved å møte spillerne direkte.

- Annonse -

Etter ti serierunder har Ranheim ti poeng og legger nest sist i OBOS-ligaen. Pereiras første kamp som Ranheim-trener blir hjemme mot Sandnes Ulf på mandag 12. juli.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -