Brann-spiller ute med skade i seks uker

215
Petter Strand i aksjon mot Strømsgodset. Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Brann må klare seg i seks uker uten Petter Strand.

26-åringen måtte forlate banen etter 55 minutter da Brann møtte Kristiansund på mandag (2-3). MR-undersøkelsen har vist at Strand vil være ute i en lengre periode.

– MR-bildene viser at skaden til Petter var verre enn antatt. Han har røket et bindevevsfeste under den høyre foten. Det setter han ut av spill i rundt seks uker. Dette er en skade som man skal bli frisk igjen fra med å gå med en skinne på foten, hvile og opptrening. Han vil ikke trenge operasjon, sier Brann-lege Magnus Myntevik til klubbens hjemmeside.

Strand har så langt spilt samtlige tolv kamper i Eliteserien denne sesongen og har notert seg for to målgivende pasninger. Midtbanespilleren liker ikke å måtte stå over de neste kampene.

- Annonse -

– Det er kjedelig å ikke kunne hjelpe laget i den situasjonen vi er i, men jeg vil komme raskest mulig tilbake. Mens jeg er skadet skal jeg støtte laget fra tribunen i de kommende kampene, siteres Strand.

Brann opplyser også om at Thomas Grøgaard ikke vil være tilgjengelig i de neste to kampene mot Tromsø og Mjøndalen etter å ha slått opp igjen et kutt i kneet.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -