Oppsummering 1. divisjon kvinner: Mål og reaksjoner!

383
Hønefoss-spillerne jubler for scoring i en tidligere kamp. Foto: Sören Döpker, Fotballnerd.no

Her er en oppsummering av søndagens kamper i 1. divisjon for kvinner.

Øvrevoll Hosle – Åsane 1-0 (0-0):
Mål: 1-0 Andrea Anderdal (79)

Kampen ble avgjort på et perfekt langskudd fra Anderdal. Hun dro til fra 18-19 meter og ballen fikk en fin bue i nettet.

-Det var en kamp tett kamp med masse dueller i varmen. Jeg følte vi hadde et godt grep om kampen fra start. Åsane har en skummel fronttrio og er skumle på overganger. Vi skaper nok en gang nok målsjanser til å vinne mer enn 1-0, oppsummer Øvrevoll Hosle-trener Kjølv Inge Eidhammer til Fotballnerd.no og fortsetter:

- Annonse -

-Vi hadde vel 15 cornere og 9-10 sjanser, så vi produserer nok, sier Eidhammer.

-Det blir effektivitets- og avslutningstrening den kommende uken?

-Det har vi hatt siden mars. Det er snakk om litt selvtillit, sier Eidhammer.

Han er fornøyd med at laget nå står med seks poeng.

-Målsettingen vår er å være minst like god som i fjor og gjerne vinne 1. divisjon, sier Eidhammer.

Åsane-trener Eirik Fjeldstad oppsummerer på følgende måte.

-Det var intenst, trøkk og nerve hele veien. Begge lagene utliknet hverandre på mange måter. Så gjør vi en glipp når de scorer målet, sier Fjeldstad til Fotballnerd.no.

Han er ikke fornøyd med sesongstarten.

-Nå har vi like mange poeng som vi hadde i fjor på samme tid. Vi ønsker å være på øvre halvdel av tabellen og mener vi har kvaliteter til det. VI har hatt litt marginer mot oss, sier Fjeldstad.

Fart – Amazon Grimstad 1-1 (0-1):
Mål : 0-1 Kari Nicole Johnston (42) og 1-1 Dorthea Mørkved Glorud (55)

Kari Nicole Johnstons scoret da hun ble spilt alene med Fart-keeperen. Det var Marina Jensen som hadde den målgivende pasningen. Gloruds scoring kom etter et perfekt innlegg fra Mina Kjørum.

-Vi starter kampen litt slurvete og første kvarteret er Amazon best. Deretter får vi kampen litt inn i vårt spor. Vi er soleklart best i banespillet etter første kvarteret. Spillemessig har vi løftet oss veldig fra de to første kampene, sier Fart-trener Vetle Vangstuen til Fotballnerd.no og fortsetter:

-Vi scorer et mål litt ut i den andre omgangen og burde kanskje også hatt et straffespark. Totalt sett er jeg fornøyd ett poeng men vi kunne avgjort kampen, sier Vangstuen.

Hønefoss – Fløya 2-1 (1-1):
Mål: 1-0 Emilie Nøkleby Finnevolden (35), 1-1 Vilde Bratland (42), 2-1 Inger Sandland (65)

Hønefoss tok ledelsen 1-0 i kampen. Målet til Finnevolden var en heading etter at Silje Bekkåsen Nyhagen avsluttet i tverrligger. Vilde Bratlands utlikningsmål var et skudd som fikk en fin bue og gikk i nettet. Inger Sandlands scoring kom etter en retur fra keeper.

-Kampen blir litt sånn som jeg hadde spådd på forhånd. Fløya har et godt lag og har forsterket seg mye fra i fjor. Det er et vanskelig lag å spille mot. Vi burde scoret et par mål til. I tillegg er det en klar situasjon der deres spiller stopper ballen med hånden på streken. Det burde vært utvisning, sier Hønefoss-trener Martin Klemetsrud Lindmark til Fotballnerd.no.

-Er målsettingen opprykk?

-Vi har ikke noen tydelig målsetting, men vi ønsker å vinne alle kampene vi spiller. Rykker vi opp så gjør vi det. Nivået i 1. divisjon er såpass høyt at alle kan slå alle og vi skal gjøre vårt beste for å vinne kampene vi spiller, sier Lindmark.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -