Tidligere landslagsspiller har signert for Bærum

849
Henning Hauger. Bilde: Kjetil Ree, Wikimedia.

Bærum SK har signert den tidligere norske landslagsspilleren Henning Hauger.

35-åringen har spilt i Eliteserien for Stabæk, Lillestrøm og Strømsgodset. Hauger har også spilt for tyske Hannover og svenske Elfsborg. For Norge har han spilt 23 landskamper.

Haugers kontrakt med Strømsgodset gikk ut etter 2029-sesongen. Siden januar 2020 har den tidligere landslagsspilleren vært uten klubb.

Les også: Lillestrøm SK spiller veldedighetskamp i Gjerdrum

- Annonse -

I Bærum SK skal nysigneringen ikke bare styrke den sentrale midtbanen. Hauger har også blitt ansatt i den nyopprettede stillingen som sportslig leder for klubbens ungdomsavdeling.

– For meg så ble det fordi Bærum SK har spennende planer for fremtiden, både for A-laget og ikke minst ungdomsavdelingen. Jeg har fortsatt ambisjoner som spiller og gleder meg til å bli med på å bygge et nytt og ambisiøst A-lag for fremtiden, sier Hauger til Bærums hjemmeside.

Les også: To nye spillere er klare for HamKam

Klubbens hovedtrener Jan Derek Sørensen mener Haugers erfaring med til sammen over 300 kamper på øverste nivå i Norge, Sverige og Tyskland vil bli verdifull for laget.

– Vi har et ungt og spennende lag for kommende sesong, og med Henning inn i stallen får vi inn profesjonalitet og rutine både i kamp og i treningshverdagen. Han vil bli en god læremester og meget solid tilvekst ute på banen, siteres Sørensen på klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -