Haugesund har kjøpt Odd-keeper

658
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

FK Haugesund har signert en ny keeper. Egil Selvik melder overgang fra Odd til FKH.

Selvik spilte for Odd i 2019 og 2020. Oftest måtte han sitte på benken og var andrekeeperen bak Sondre Rossbach. I Eliteserien spilte han kun mot Start i 2020, men 23-åringen har fått spilletid for Odds andrelag i PostNord-ligaen. Tidligere har Selvik også vært aktiv for Sandnes Ulf og Nest-Sotra.

– Jeg fikk vite om interessen fra FK Haugesund tidlig i desember og hadde en god samtale med Jos (hovedtrener Jostein Grindhaug, red. anm.) og Sebastian (Brydegaard, assistenttrener) som overbeviste meg om at dette var klubben fra meg. Det var flere klubber på banen, men FK Haugesund var de mest konkrete og jeg har en veldig god følelse på det å komme hit, sier sandnesbuen som kan se tilbake på flere kamper mot FK Haugesund gjennom karrieren, sier Selvik til klubbens hjemmeside.

Les også: Sarpsborg har signert Ibrahima Koné fra Haugesund

- Annonse -

I Haugesund komplementerer Selvik keepertrioen, som i tillegg til nysigneringen består av Helge Sandvik og Frank Stolpe.

– Vi har alltid som mål å ha en sterkest mulig keepertrio der alle er med og pusher hverandre i treningshverdagen. Det er kun på den måten vi sørger for å hele tiden være konkurransedyktige i Eliteserien. Konkurransesituasjonen på keeperplass er nå veldig sterk ved inngangen til den kommende sesongen og i Egil får vi en ung og ambisiøs keeper som er ekstremt sulten på å vise seg frem i nye omgivelser, sier klubbens sportslige leder, Eirik Opedal.

Selviks kontrakt med Haugesund varer i fire år.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -