Haugesunds nye assistenttrener er klar

263
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Haugesund-treneren Jostein Grindhaug har fått en ny assistentrener. Espen Bull-Tornøe går fra å være trener for andrelaget til å bli assistent på førstelaget.

Haugesund måtte finne en ny assistent etter at Sebastian Brydegaard hadde kunngjort å forlate klubben. Bull-Tornøes forgjenger flytter hjem til Danmark 1. april av familiære årsaker.

– Jeg gleder meg veldig. Det er en spillergruppe med mye potensiale som det skal bli veldig spennende å jobbe med. Oppkjøringen så langt har sett veldig bra ut og jeg ønsker å være med og bygge videre på det Jostein og Sebastian allerede har begynt på. Jeg står for mye av det samme når det gjelder filosofi og spillestil, men jeg ønsker også å komme inn og bidra til noen endringer, sier Bull-Tornøe til klubbens hjemmeside.

Les også: NFF positive til VAR

- Annonse -

Grindhaugs nye assistent har vært i klubben i seks år og jobbet i utviklingsavdelingen. Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal mener Bull-Tornøes kjennskap til klubben er en stor fordel.

– Espen er en faglig sterk trener, som aldri gjør noe halvveis. Han er tydelig på feltet og i sine forventinger til spillerne. I mylderet av trenere der ute er det viktig å få inn noen som kjenner klubben, hvordan vi jobber, rammevilkårene og hvordan vi best utnytter ressursene vi har for å oppnå sportslig suksess. «Bull» har alt dette i blodet og vil dessuten være et bindeledd til akademiet. Vi ønsker alltid å bli bedre på å få frem unge haugalendinger og Bull skal ha mye av æren for at Velde, Krygård og Gunnarshaug har tatt steget opp de siste årene, siteres Opedal.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -